Antifront tea

antifront tea

A betegtájékoztató tartalma: 1.

antifront tea skarlátvörös vérnyomás-kezelés

Milyen típusú gyógyszer az Antifront Béres kemény kapszula a továbbiakban Antifront Béres kapszulaés milyen betegségek esetén alkalmazható? Tudnivalók az Antifront Béres kapszula szedése előtt 3.

Herbária Fronthatás elleni filteres teakeverék -Simon Webpatika

Hogyan kell szedni az Antifront Béres kapszulát? Lehetséges mellékhatások 5 Hogyan kell az Antifront Béres kapszulát tárolni? További információk 1. Hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott antifront tea alkalmazandó, úgymint frontérzékenység esetén és utazási betegségben jelentkező panaszok pl.

Az Antifront Béres kapszula 14 éven aluli gyermekek számára nem javasolt. Az Antifront Béres kapszula fokozott elővigyázatossággal alkalmazható Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni a gyógyszert.

antifront tea koponyaűri nyomás hipertóniában

A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a antifront tea nélkül kapható készítményeket is. Amennyiben véralvadásgátlót szed, keresse fel kezelőorvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a készítményt.

antifront tea masszázs magas vérnyomás esetén 3 fok

Az Antifront Béres kapszula egyidejű szedése kerülendő vérnyomáscsökkentőkkel, mert csökkentheti azok hatását, valamint egyes vízhajtó thiazid készítményekkel, mert fokozhatja azok káliumvesztő hatását. Terhesség és szoptatás A várandósság és szoptatás alatti alkalmazás biztonságosságáról nem áll elegendő antifront tea rendelkezésre, ezért várandós és szoptató anyák ne alkalmazzák a készítményt. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A készítmény gépjárművezetéshez és gépek üzemeltetéséhez szükséges képességeket befolyásoló hatását nem vizsgálták, ezért nincsenek adatok, hogy a készítmény befolyásolná a járművezetői és gépkezelői képességet.

Fontos információk az Antifront Béres kapszula egyes összetevőiről A készítmény glükózt és laktózt tartalmaz. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni a gyógyszert. Az Antifront Béres kapszulát mindig a tájékoztatóban leírtaknak megfelelően szedje.

Boszy Anti-Front Teakeverék

Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Antifront tea készítmény szokásos a séta jót tesz a szív egészségének Felnőttek és 14 éven felüli serdülőkorúaknak: Napi 2x1 kapszula. Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Mindemellett az optimális hatás érdekében elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő bevétele.

Gyermekek: Antifront tea készítmény szedése 14 év alatti gyermekeknek nem javasolt. A készítmény használatát célszerű már a meteorológiai front előjelzésekor, illetve utazási betegségben szenvedőknél közvetlenül az utazás előtt, de legkésőbb az első tünetek jelentkezésekor megkezdeni. A kapszulát kevés folyadékkal, lehetőleg étkezés előtt, szétrágás nélkül kell bevenni.

Béres Antifront herbál kapszula – 30db

A kezelés ideje: A készítményt a panaszok fennállásáig javasolt szedni, azonban a készítmény orvosi felügyelet nélkül folyamatosan legfeljebb 4—6 hétig alkalmazható.

Amennyiben az alkalmazás ellenére a panaszok nem csökkennek, vagy antifront tea továbbra is fennállnak, vagy a betegtájékoztatóban nem említett mellékhatások lépnek fel, hagyja abba a kapszula szedését és forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

 1. Komplex készítmény 4-féle gyógynövény erejével.
 2. Frontérzékenység tüneteit csökkentő teakeverék
 3. Megosztás A szeszélyes időjárás azok szervezetét is megviseli, akik nem érzékenyek a frontokra.
 4. Szédülés normális vérnyomás mellett

Ha az előírtnál több Antifront Béres kapszulát vett be Túladagolásról ezidáig nem számoltak be, a túladagolás hatásai nem ismeretesek. Ha elfelejtette bevenni az Antifront Béres kapszulát Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására, hanem folytassa a kezelést a betegtájékoztatóban leírt útmutatás szerint.

Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

Antifront Herbal Béres kapszula 30x | BENU Online Gyógyszertár | BENU Gyógyszertár

Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. Nagyon ritkán ből nél kevesebb esetben túlérzékenységi reakciók bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés előfordulhat. Ilyen esetben az alkalmazást fel kell függeszteni!

 • Élvezeti teaként is fogyasztható gyógyhatással rendelkező teakeverék.
 • A vérnyomás a magas vérnyomás jele
 • Szív-egészségügyi ellenőrző lista diákoknak
 • A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra:
 • Vesebetegség magas vérnyomás
 • Hányinger magas vérnyomással
 • Béres Antifront herbál kapszula - 30db - VitaminNagyker webáruház

A készítmény egyik összetevője igazi édesgyökér hatására vérnyomás emelkedés és káliumvesztés alakulhat ki. Legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Boszy Anti-Front Teakeverék 20filter mindössze Ft-ért az Egészségboltban!

A nedvességtől való védelem érdekében a tartályt tartsa jól lezárva. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. A gyógyszereket nem szabad a szennyvízbe juttatni vagy a háztartási hulladékkal együtt kezelni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen fel nem használt gyógyszereivel.

antifront tea milyen fizikai aktivitás lehetséges magas vérnyomás esetén

Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Kapszulahéj összetevői: zselatin, titán-dioxid Esárga és fekete vas-oxid Eindigókarmin E Milyen az Antifront Béres kapszula készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás 1-es méretű olívazöld színű kemény kapszula, sárgásbarna színű, apróbb, sötétebb szemcséket tartalmazó porkeverékkel töltve.

Csomagolás: 30 db kemény kapszula 30 ml-es fehér PE tartály, hőre lágyuló fóliával és fehér PP csavaros tetővel A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Béres Gyógyszergyár Zrt.

Fontos információk