Szívegészségügyi előadások

Új tanulmány a depresszió és a szívbetegség kapcsolatáról

szívegészségügyi előadások belégzés magas vérnyomás esetén lehet

Panoráma Negyven év felett jó hatással van a szexre a testedzés Sydney A testedzés nemcsak szívegészségügyi előadások középkorú férfiak szívére, de szexuális teljesítőképességére is kedvező hatást gyakorol - állapították meg ausztrál tudósok.

MTI A BMC Public Health weboldalon a közelmúltban publikált tanulmány szerint szoros kapcsolat van a fizikai aktivitás hiánya és a merevedési zavar, valamint a tesztoszteronhiány között.

szívegészségügyi előadások mi történik a magas vérnyomással

A tanulmány a cukor- a szív- és az érrendszeri betegségeket is összefüggésbe hozza a merevedési zavarral. Azt is megállapítja, hogy szoros kapcsolat van a magas vérnyomás, az alsó húgyúti tünetek és az androgénhiány között.

Az androgén a férfi nemi hormonok összefoglaló neve, amelyek közül a tesztoszteron a domináns.

szívegészségügyi előadások a magas vérnyomás következményei a férfiaknál

Az elemzés javasolja, hogy az orvosok beszéljék meg reproduktív egészségük állapotát is a krónikus betegségben 1 fokos magas vérnyomás esetén páciensekkel, akiket például cukor- szív- vagy érrendszeri betegségekkel, illetve magas vérnyomással kezelnek. A professzor hangsúlyozta, hogy a férfiak számára nagyon fontos fenntartani a jó fizikai állapotot és az aktív életmódot egészen idős korukig.

A tanulmány egy as, közel negyven év feletti férfira kiterjedő, telefonos felmérésen alapul.

szívegészségügyi előadások magas vérnyomás esetén adj egy csoportot

A teszt során több mint 90 kérdést tettek fel az alanyok családi állapotára, foglalkozására, iskolázottságára, általános egészségi állapotára, életmódjára és szexuális életére vonatkozóan. McLachlan szerint a felmérés hiányossága, hogy megállapításai a résztvevők önértékelésén alapulnak, ezért nehéz megállapítani, hogy pontosan mennyi testmozgás szükséges a reproduktív egészség javításához. Mindemellett úgy vélekedett, hogy az szívegészségügyi előadások ezen a téren is érdemes követniük a szívegészségügyi előírásokat, és a naponta fél óra intenzív testmozgást végezniük.

Mi az a TM és hogyan sajátíthatja el? Mi és mi nem a TM? A Transzcendentális Meditáció TM egy egyszerű, természetes és erőfeszítés-mentes mentális technika, melyet naponta kétszer gyakorlunk, kényelmesen ülve, csukott szemmel, alkalmanként 20 percig.

Támogassa az ujszo. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes.

szívegészségügyi előadások magasság és magas vérnyomás

Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra.

Fontos információk