Szívegészségügyi kampányok, Всесвітній день здоров я jogdíjmentes stock fotók és képek

szívegészségügyi kampányok
  • Fèl ève dohányzás nèlkül - YouTube
  • Prokaj Tamás A streamingszolgáltató kiegészítéseket csatol majd podcast tartalmaihoz, hogy minimalizálják a félretájékoztatást a koronavírust érintő kérdésekkel kapcsolatban.

Megkapja az influenzát Shutterstock 'Ha általában nem kapja meg az influenza elleni oltást, ez a statisztika jó ok lehet a kezdésre: Tanulmányok kimutatták, hogy az emberek elképesztőek hatszor valószínűbb szívinfarktust kapni az influenzát követő héten, mint azt követően vagy előtte '- mondja Cara Pensabene, MD EHE Health New York-ban. Sajnos ez a szív és az erek gyulladását is okozhatja.

szívegészségügyi kampányok aszpirin szív-egészségügyi nők

Amíg itt van, kérdezze meg 5 egészség szív nl táplálkozás, hogy immunizálnia kell-e más betegségeket, amelyek idősebb felnőtteket érintenek, mint például agyhártyagyulladás, tüdőgyulladás és övsömör.

Az Rx: A Netflix alkalmanként történő megélhetése megéri az életet. De győződjön meg róla, hogy rengeteg fizikai tevékenységet végez, ha éppen nem a kanapén tartózkodik.

Egészséges életmód:

Az AHA azt javasolja, hogy a felnőttek hetente legalább 75 perc erőteljes fizikai aktivitást például futást vagy úszást vagy perc közepes fizikai aktivitást például gyors séta kapjanak.

Ha asztali munkát végez, keresse meg a módját annak, hogyan lehet aktívabb a nap folyamán, ha csak áll és többet sétál. Ekkor a testének gondjai vannak az inzulin feldolgozásával, amely a 2-es típusú cukorbetegség előfutára.

szívegészségügyi kampányok valoserdin magas vérnyomás esetén

És ez egy szívroham kockázata. Az Rx: Cserélje ki a cukros italokat és a diétás italokat csapvízzel, seltzerekkel vagy házi készítésű, gyümölcsökkel töltött vízzel. Kerülje a mesterséges édesítőszereket.

szívegészségügyi kampányok esettörténeti példák a magas vérnyomásról

Nem mentél egyetemre Shutterstock A os tanulmány, amelyet a International Journal for Equity in Health megállapította, hogy a főiskolai szívegészségügyi kampányok nem rendelkező emberek kétszer nagyobb eséllyel szenvednek szívrohamban. Ibuprofent szed Shutterstock 'Míg a szívkockázati tényezőkkel rendelkező betegeket arra utasíthatják, hogy alacsony dózisú aszpirint vegyenek be orvosuktól, kerülni kell az egyéb vény nélkül kapható gyógyszereket' - mondja Richard Honaker, MD, a Orvosai Online.

szívegészségügyi kampányok aerob gyakorlatok és a szív egészsége

Az Rx: Beszéljen orvosával az összes vény nélkül kapható gyógyszerről és kiegészítésről. Lehet, hogy az évszakhoz kapcsolódó stressz vagy a hideg időjárás növeli a szívroham kockázatát olvassa el, hogy megtudja, miért.

Szponzorált tartalom Ajánlom Rossz hír ugyan, hogy egy tanulmányban kiderült, hogy az 50 év feletti nőknél a sok ülés növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, a jó hír mellé azonban az, hogy nem kell órákat futni mindennap, hogy megelőzzük a bajt. Az Amerikai Szívegészségügyi Szervezet kutatása során arra keresték a kutatók a választ, hogy a mai kor emberére jellemző inaktív, modern, képernyőkkel teli ülő életmód milyen hatással van az 50 év feletti nők szervezetére, konkrétabban a szív egészségére.

Az Rx: Tegyen lépéseket a stressz, a depresszió vagy az elszigeteltség érzésének kezelésére az ünnepi szezonban - pihenjen, meditáljon, tartsa fenn a kapcsolatokat, gyakoroljon vagy beszéljen szakemberrel. A napszak Shutterstock 'Míg a szívegészségügyi kampányok a nap bármely szakában vagy éjszaka előfordulhat, a leggyakoribbak kora reggel' - mondja Ayala.

Ki ne szeretné, ha gyermeke egészséges innivalóval oltaná a szomját?! A legutóbbi tanulmány, mely az amerikai Nemzeti Betegségmegelőzési Statisztikai Intézet CDC által készült, a fiatalkori étkezési szokásokat vizsgálta és között.

Valójában a tanulmányok azt mutatják, hogy a szívrohamok ötször-hatszor nagyobb eséllyel fordulnak elő 1 és 5 óra között, és a reggeli szívrohamok általában súlyosabbak, mint máskor. Az Rx: Legyen tisztában a szívroham tüneteivel.

Ha a mellkasi fájdalom kora reggel felébreszt, ne feltételezzük, hogy ez gyomorégés.

Dohányzás-leszokás-2.pdf

Depressziós vagy Shutterstock 'A depresszió a szívroham nagyobb kockázatával jár együtt' - mondja Ayala. A szomorúság és az elszigeteltség érzése adóztatja a szívet, akárcsak a szorongás vagy a stressz. Az Rx: Ha társadalmilag elszigetelt vagy depressziósnak érzi magát, beszéljen orvosával a legjobb cselekvési módról.

How to stay calm when you know you'll be stressed - Daniel Levitin

Hasznos lehet a beszélgetésterápia is. Megszakadt a szíved Shutterstock 'A hirtelen szívfájdalom vagy a megtört szív szindróma valós állapot' - mondja Anuj Shah, kardiológus és a Szív- és érrendszeri csúcs New Jersey-ben.

szívegészségügyi kampányok a magas vérnyomást orvos kezeli

Még a negatív érzelmek hirtelen fellendülése is szívproblémákhoz vezethet. Az Rx: Ne szenvedj csendben. Tartsa fenn a társadalmi kapcsolatokat, és szükség esetén kérjen szakmai segítséget bánatához.

  • Az ultrafeldolgozott ételek gyors kezelése a szívkockázat szempontjából
  • Otthon evés legjobb videó Tíz éve Catena tanítja, hogy vigyázzon a szívére.

Alapján a CDC által készített tanulmányazok az emberek, akik kevesebb, mint 7 órát aludtak éjjel, több szívrohamot jelentettek - elhízással, 2-es típusú cukorbetegséggel és magas vérnyomással szívegészségügyi kampányok - három olyan állapotból, amely szívbetegséghez vezet.

Az Rx: A szakértők, köztük az American Sleep Foundation javasolja, hogy a felnőttek éjszakánként 7—9 órát aludjanak.

Fontos információk